Regler og vejledning for buylist

Sådan gør du

 • Først skal du have oprettet en bruger og være logget ind i vores system for at kunne sende os din buylist.

 

 

 • Vær opmærksom på at vælge den korrekte stand og udgave (Magic Set) for hvert kort du tilføjer til din buylist. Er du i tvivl kan du læse vores guide til at vurdere stand af Magic kort her.


 • Venligst pak dine kort i samme rækkefølge som de forekommer i din buylist så vi hurtigere kan behandle din ordre. Undlad at bruge elastikker og lignende metoder, der kan skade kortene, når du aflevere eller sender din buylist til vores butik

    

   Spilforsyning
   Bispensgade 34
   9000 Aalborg
   Danmark

    

   The Card Collective Buylist Køb og sælg Magic kort 

   Regler

   • Vores buylist priser gælder kun for engelske kort. Ønsker du at sælge kort på et andet sprog end engelsk, kort der er signed eller graded bedes du kontakte os per mail info@thecardcollective.dk
   • Den viste buylistpris antager, at standen er på kortet er NM. Vi køber også kort i dårligere stand, men til en lavere sats. Du bør derfor være opmærksom på hvilken stand du sætter kortet til at være i vores buylist system. Vi forbeholder os retten til at justere standen og prisen på ethvert indsendt kort. Du kan finde vores guide til at vurdere standen på dine kort her

   • Da vores buylist opdateres løbende er det derfor vigtigt, at du sender kortene hurtigt til os. Vi forbeholder os retten til at justere prisen, hvis der går mere end 5 dage før vi har kortene.

   • Vi forbeholder os retten til at reducere din udbetaling, hvis overlevering af kortene ikke er i samme rækkefølge som den indsendte buylist. Små fejl er selvfølgelig tilladt.

   • Udbetaling af pengepræmie for en indsendt buylist sker via bankoverførelse. Vi skal derfor bruge dine informationerne til at kunne lave udbetalingen og du vil blive kontaktet på mail efter buylisten er godkendt.

   • Du kan også vælge at få udbetalt kredit til en højere sats, hvilket automatisk sættes ind på din The Card Collective konto som kan bruges på nye enkeltkort, sealed produkt og forudbestillinger af nye produkter.

   • I sjældne tilfælde kan der være en fejl i vores system, der viser, at vi køber kort i ringere stand dyrere. Dette er naturligvis en fejl, da vi altid betaler mere for en Near Mint end en Lightly Played af samme kort. Er dette tilfældet vil prisen for kortet blive justeret.

   • NB. Vi forbeholder os retten til at afvise eller ændre priserne på buylistede kort af enhver årsag. For eksempel, men ikke begrænset til, hvis et kort er fra en anden serie eller i ringere stand end angivet, blevet banned, reprinted, osv. Derfor skal du være ekstra opmærksom, hvis du laver en buyliste omkring annonceringen af ændringer i formater.