Sælg din samlingDet Bedste Sted at sælge dine Pokémon og Magic Kort

Har du fundet din gamle kortsamling frem fra loftet eller er du blot stoppet med at samle på kort? Så er det måske tid til at få omsat dine kort til noget andet. Vi hos The Card Collective køber alle slags Magic og Pokémon kort. Ingen samling er for stor eller for lille!


The Card Collective - Hvem er vi?

At sælge sin samling af Pokémon eller Magic kort kan være en uoverskuelig opgave. Her hos The Card Collective bestræber vi os derfor på, at gøre oplevelsen så let og tryg som muligt. Vi guider dig igennem hele processen og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

The Card Collective samarbejder med Spilforsyningen som vi også deler lokaler med. Det er også muligt at møde os rundt omkring i verden, når vi tager ud til events. Vì har en stor passion for Pokémon og Magic kort, derfor er vi altid på udkig efter nye samlinger og spændende kort.

 

bleb

Vores team af korteksperter står altid klar til at hjælpe! Sving forbi butikken til en snak eller mød os ude i verden til diverse events!

Her kan du sælge dine Pokémon og Magic Kort

Vi køber primært kort fra Magic the Gathering og Pokémon TCG, men vi køber også i et begrænset omfang kort fra Flesh & Blood TCG. Hos os kan du sælge din kortsamling uanset størrelsen. Ingen samling er for stor eller omfattende. Vi er specielt interesserede i sjældne og værdifulde kort såsom Charizard eller Black Lotus.

 


Hvordan sælger du din kortsamling?

Vi har to nemme måder for dig at sælge dine Pokémon eller Magic kort på.

  • Buylist: Her på siden kan du oprette en såkaldt ”Buylist”, altså en list over de kort du ønsker at sælge. Her indtaster du selv oplysninger om dine kort og kan samtidig få et direkte overblik, hvor meget de enkelte kort er værd. Vi har lavet en trin-for-trin guide til at bruge Buylist-systemet her. Denne mulighed er generelt bedst til mindre samlinger.

    Sell your trading cards


  • E-mail: Hvis du vil slippe for at oprette dine kort enkeltvis, kan du i stedet sende os en mail på: info@thecardcollective.dk og skrive at du er interesseret i at sælge din samling. Husk at vedhæfte lidt billeder af din samling.

    Er vi interesserede i din samling, kan du aflevere den hos os i Bispensgade 34, 9000 Aalborg til en endelig vurdering. Det eneste du skal gøre er at henvende dig ved kassen i Spilforsyningen. Her skal du udfylde en formular med kontaktinformationer og så får du et bevis på indlevering med hjem. Alternativt sender vi en pakkelabel, så du kan sende din samling til os.


Betaling for din kortsamling

Når vi har haft en chance for at gennemgå og vurdere din samling, sender vi dig et tilbud på de dele af samlingen vi er interesserede i.* Du kan selv vælge, hvorvidt du vil udbetales kontant/betalingskort eller med store-credit. Vi betaler altid mere, når det er store-credit. 

Store-credit kan enten bruges på vores webshop og bliver indsat på din bruger med den e-mail du har oplyst. Er du mere interesseret i Warhammer, brætspil eller noget helt tredje, kan du også i stedet få store-credit til Spilforsyningens fysiske butik.

Som udgangspunkt betaler vi mellem 50-80% af salgsprisen for kort. Denne pris udregnes på baggrund af markedsværdien for kortene og efterspørgslen. Kortets stand har også en del at sige ift. prisen.
Udbetaling sker via bankoverførelse når vi har modtaget, tjekket kortene og vores bud er accepteret. Vi tjekker altid, hvorvidt kortenes stand svarer til den indsendte buylist eller hvad der er blevet præsenteret via e-mail.

*Der kan forekomme længere ventetid ved vurdering af større samlinger.

 

Bor du langt væk? Vi betaler for porto!

Hvis det sker du bor for langt væk til at indlevere din samling i vores butik, så tilbyder vi at betale for porto med GLS til os. Dette er dog stadig på eget ansvar, så har du en meget dyr samling anbefaler vi at komme forbi eller få den sendt forsikret. 

Bemærk at vi kun betaler fragt til vores butik. Ønsker du ikke at tage imod vores tilbud på din samling, skal du selv betale returfragten. Hvis du ønsker at sende dine kort til os til vurdering, er det vigtigt at de bliver pakket forsvarligt. Benyt aldrig elastikker eller andre metoder, der kan skade kortene, da dette vil sænke kortenes værdi. Har du benyttet dig af en buylist, så sørg for at pakke kortene i den samme rækkefølge de forekommer på din buylist.


Vurdering af kortsamling

Har du brug for en professionel vurdering af din samling af Magic eller Pokémon kort, eksempelvis til at fremlægge for dit forsikringsselskab eller bank, tilbyder vi også denne service. En vurdering koster et fast gebyr på 250,- plus 150,- per påbegyndte time, der bruges på at gennemgå samlingen. Du kan vælge mellem en grundig gennemgang eller et hurtigt overslag på samlingen.