Sælg din samlingDet Bedste Sted at sælge dine Pokémon og Magic Kort

Har du fundet din gamle kortsamling frem fra loftet eller er du blot stoppet med at samle på kort? Så er det måske tid til at få omsat dine kort til noget andet. Vi hos The Card Collective køber alle slags Magic og Pokémon kort. Ingen samling er for stor!


The Card Collective - Hvem er vi?

At sælge sin samling af Pokémon eller Magic kort kan være en uoverskuelig opgave. Her hos The Card Collective bestræber vi os derfor på at gøre oplevelsen så let og tryg som muligt. Vi guider dig igennem hele processen og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

The Card Collective samarbejder med Spilforsyningen som vi også deler lokaler med. Det er også muligt at møde os rundt omkring i verden, når vi tager ud til events. Vì har en stor passion for Pokémon og Magic kort, derfor er vi altid på udkig efter nye samlinger og spændende kort.

 

bleb

Vores team af korteksperter står altid klar til at hjælpe! Send en mail til info@thecardcollective.dk eller mød os ude i verden til diverse events!

Her kan du sælge dine Pokémon og Magic Kort

Hos os kan du sælge din kortsamling næsten uanset størrelsen. Ingen samling er for stor eller omfattende, men hvis din samling er af meget lav værdi, afviser vi muligvis at kigge på den, da det også skal kunne betale sig for os tidsmæssigt, at gennemgå samlingen. Vi er specielt interesserede i sjældne og værdifulde kort såsom Charizards eller .

 
Hvordan sælger du din kortsamling?

E-mail: Du kan sende os en mail på: info@thecardcollective.dk og skrive at du er interesseret i at sælge din samling. Husk at vedhæfte lidt billeder af din samling. For Pokémon er dette Holo kort og rares. Common/uncommons købes kun som bulk med mindre der er tale om sjældne promo kort.

Er vi interesserede i din samling, kan du aflevere den hos os i Bispensgade 34, 9000 Aalborg til en endelig vurdering. Det eneste du skal gøre er at henvende dig ved kassen i Spilforsyningen. Her skal du udfylde en formular med kontaktinformationer og så får du et bevis på indlevering med hjem. Alternativt sender vi en pakkelabel, så du kan sende din samling til os, hvis samlingen overstiger 2000kr i værdi. Ellers skal du selv sørge for at sende den.


Betaling for din kortsamling

Når vi har haft en chance for at gennemgå og vurdere din samling, sender vi dig et tilbud på de dele af samlingen vi er interesserede i*. Du kan selv vælge, hvorvidt du vil udbetales kontant/betalingskort eller med store-credit. Vi betaler altid mere, når det er store-credit.

Store-credit kan enten bruges på vores webshop og bliver indsat på din bruger med den e-mail du har oplyst. Er du mere interesseret i Warhammer, brætspil eller noget helt tredje, kan du også i stedet få store-credit til Spilforsyningens fysiske butik.

Som udgangspunkt betaler vi mellem 50-70% af salgsprisen for kort. Denne pris udregnes på baggrund af markedsværdien for kortene og efterspørgslen.Vi tager udgangspunkt i prisen på andre kopier af samme kort i lignende stand som er blevet solgt, ikke nødvendigvis listede priser. Bemærk også at priserne på vores hjemmeside (TheCardCollective.dk) ikke nødvendigvis reflekterer den nuværende gennemsnitlige markedspris og kan derfor være højere end på andre salgssider og markedspladser. Vores procentsats vil derfor ikke være sat efter prisen på tilsvarende kort på vores hjemmeside.
Alle kort med en markedsværdi under 1€ (euro) klassifiserer vi som bulk og betaler en fast pris på 20kr per kg. for common- og uncommon-kort og 0.5kr per rare- eller mythic-kort.
Kortets stand har også en del at sige ift. prisen. Af denne grund gælder det approksimerede bud på omkring 70% af markedsprisen ligeledes kun for kort det kan betegnes som værende af Near Mint eller Excellent stand. Hvis du er i tvivl om, hvilken stand kortene i din samling er i, kan du læse vores Guide til kortstand.


Udbetaling sker via bankoverførelse når vi har modtaget, tjekket kortene og vores bud er accepteret. Vi tjekker altid, hvorvidt kortenes stand svarer til den indsendte buylist eller hvad der er blevet præsenteret via e-mail.

*Der kan forekomme længere ventetid ved vurdering af større samlinger.

 

Bor du langt væk? Vi betaler for porto for store samlinger!

Hvis det sker du bor for langt væk til at indlevere din samling i vores butik, så tilbyder vi at betale for porto med GLS til os, hvis samlingen har en værdi på over 2000kr. Dette er dog stadig på eget ansvar, så har du en meget dyr samling anbefaler vi at komme forbi eller få den sendt forsikret.

Bemærk at vi kun betaler fragt til vores butik. Ønsker du ikke at tage imod vores tilbud på din samling, skal du selv betale returfragten. Hvis du ønsker at sende dine kort til os til vurdering, er det vigtigt at de bliver pakket forsvarligt. Benyt aldrig elastikker eller andre metoder, der kan skade kortene, da dette vil sænke kortenes værdi.


Vurdering af kortsamling

Denne service er kun tilgængelig for samlinger over 10.000kr. Vi vurderer ikke common/uncommon kort uden nævneværdi værdi.
Har du brug for en professionel vurdering af din samling af Magic eller Pokémon kort, eksempelvis til at fremlægge for dit forsikringsselskab eller bank, tilbyder vi også denne service. En vurdering koster et fast gebyr på 250,- plus 250,- per påbegyndte time, der bruges på at gennemgå samlingen. Du kan vælge mellem en grundig gennemgang eller et hurtigt overslag på samlingen.

 

Handelsbetingelser ved salg af samlinger

The Card Collective kan, i forbindelse med at købe en samling, påkræve at samlingen enten bliver indleveret ved eller tilsendt til The Card Collectives kontor eller butikken Spilforsyningen før vi kan give et endeligt bud. Dette skyldes at vi ved The Card Collective foretrækker at se samlinge for at kunne vurdere stand og serie.


I tilfælde hvor en samling skal sendes til The Card Collective Kontoret eller Spilforsyningen, tager vi (The Card Collective) ingen ansvar for samlingen og hertil potentielle skader eller forsinkelser der kan forekomme i forbindelse med forsendelsen af samlingen. Der bliver i vores vurdering kun taget udgangspunkt i tilstanden på samlingen vi har modtaget.


For enhver samling som indleveres ved eller tilsendes til The Card Collective eller Spilforsyningen holdes samlingen i maks 3 måneder efter et evt. bud eller afslag er givet fra The Card Collective. Hvis samlingen ikke er afhentet eller en anden specifik aftale er lavet med The Card Collective inden for fristen på 3 måender vil samlingen blive smidt ud.

Vi ved The Card Collective tilbyder i vores service hvor vi køber samlinger desværre ikke at opbevare uafhentede samlinger uendeligt. Grundet begrænset kapacitet på vores kontor er det derfor nødvendigt at vi fjerne gamle samlinger for at skabe plads til nye.

Dette fremgår også på det ejeskabsbevis som skal udfyldes i forbindelse med invlevering af en samling i spilforsyningen.


For at acceptere eller afvise et bud fra The Card Collective, skal The Card Collective kontaktes enten via SMS eller Email. Det er ikke muligt at møde op i butikken "Spilforsyningen" og snakke med deres personale for at acceptere et bud på en indleveret samling. Det er vigtigt at personalet ved The Card Collective bliver informeret om alle accepterede eller afviste bud for at sikre at samlinger bliver korrekt håndteret og for at undgå fejl.


Vi ved The Card Collective forbeholder os retten til at afslå at give et bud på eller købe enhver samling på ubegrundet grundlag, selv hvis et tidligere bud har været givet.

Ved The Card Collective oplever vi desværre at at en del af samlingerne vi modtager indeholder falske kort, dette er særligt tilfældet ved samlinger med Pokemon TCG kort.
Vi ved The Card Collective bruger meget tid og mange kræfter på at sikre at alle kort i vores inventar kun indeholder ægte varer. Vi er derfor på ingen måde interesserede i at købe eller anskaffe falske kort fra nogen kortspil.

Det er hertil relevant at nævne, at selvom det er lovligt at eje kopivarer, så er videresalg af kopivarer ulovligt og strafbart under dansk lovgivning. Falske kort falder under kategorien for kopivarer, hvilket betyder at det ligeledes er ulovligt at sælge eller distribuere falske kort.
Ved The Card Collective tager vi distribution og salg af falske kort meget seriøst. Hvis vi har mistanke til, at individer velvidende sælger falske kort vil vi kontakte de relevante myndigheder.

Nyheder

Se alle
Kortsigtet - En podcast med samlekort i sigte

Kortsigtet - En podcast med samlekort i sigte

Skrevet af Peter Strandbech
Mød os til Copenhagen Gaming Week!

Mød os til Copenhagen Gaming Week!

Skrevet af Mikkel Lie

Guides

Se alle
Beginner's Guide to Collecting Soccer Cards

Begynderguide til at samle fodboldkort

Skrevet af Alexander Bering
Topps Gold 2022/23 Box Opening

Topps Gold 2022/23 Box Opening

Skrevet af Mikkel Lie
TCC Box Breaks: A Guide to Box Breaks

TCC Box Breaks: En guide til Box Breaks

Skrevet af Mikkel Lie

Turneringsrapporter

Se alle