PSA Return: Neo Revelation Double Holo Error


Neo Revelation double foil error

The Card Collectives seneste PSA Return indeholdte en meget interessant overraskelse!

Seks kort fra Neo Revelations serien var nemlig af den meget sjælde "Double Holo Error" eller "Holo Bleed" varianter. Vi har ikke de præcise numre på hvor stor en del af first edition Neo Revelations har denne double Holo Error fejl, men det er estimeret at for hele Neo Revelations Print run kun er 5 % af holo kortene som har denne fejl. For langt de fleste kort med Double Holo print fejlen har kortene et mørkere billede, hvide oplysende omridser omkring selve pokemonen på billedet og mest af alt dobbelt så mange holo prikker og cirkler på artworket. Særligt denne fordobling af Holo cirkler er grundet til at disse Double Holo Fejl kort er så cool og unikke hvor effekten af overlappende holo cirkler giver et meget mere levende og dynamisk Holo effekt på kortet!

PSA har fornyligt tilføjet Double Holo Error  som en officiel tilstand på kortene de grader og har i den forbindelse også tilføjet nye kort med denne fejl til deres population report. Dette betyder af det nu fremgår på selve PSA-labelet at kortet er Double Holo Error. 
 

Shining Gyarados PSA 9 Double Holo Error

Det største hit blandt vi fik tilbage var klart vores Shining Gyarados 1st Edition PSA 8 og i vores mening en meget meget flot PSA 8. Vi er en smule skuffede over at den ikke lige blev skubbet op til en PSA 9.
Shining Gyarados er en af de mest ikoniske og eftertragtede Shining Pokémoner og med Double Holor Error samt et centralt Holo swirl er dette kort et helt unikt samleobjekt for enhver Pokémon Samler! Det er indtil nu kun den anden gradede Shining Gyarados 1st edition med Double Holo Error på labelet, hvilket blot er med til at understrege hvor unikt og sjældent dette kort er.  

Shining Magikarp PSA 6 Double Holo Error

En fan favorit er Shining Magikarp som alle pokemon fans ved udvikler sig til Shining Gyarados! Dette var også  en af de 6 Double Holo Error kort vi fik tilbage, og vi kan stolt sige at vi ejer den første og eneste Shining Magikarp 1st Edition med Double Holo Error på PSA-labelet. Det vil sige at kortet på nuværende tidspunkt er  POP 1! Dette vil højestsandsynligt ændre sig i fremtid, men indtil da kalder vi glædeligt ejere at verdens eneste!

Houndoom har på 5 registrerede graded kort labelet med Double Holo Error, Celebi har kun 2 og Ho-og har 6 i PSA population raporten. 

Hvis du spørger os er Double Holo Error kortene en af de absolut sejeste form for fejlkort at samle på i Pokémon!