Om The Card Collective

The Card Collective

Elsker du også Magic-kort? Det gør vi i hvert fald hos The Card Collective! Vi ved hvor svært og frustrerende det kan være at finde alle de enkeltkort, man skal bruge til sine decks eller samlinger, og hvor lang leveringstid, man kan være nødt til at lave med. Vores mål er derfor at gøre det nemt for dig, at købe de enkeltkort, sealed produkter eller det tilbehør, du er på udkig efter, enkelt, hurtigt og samlet på ét sted.

 

 

Vores start

The Card Collective blev grundlagt i 2019, og startede ud med at have stort fokus på high-end Magic-kort. Efterfølgende har vi udvidet vores varelager til at omfatte mange forskellige Magic-produkter, fordelt på alle prisklasser. Vi forhandler alle de nyeste produkter, men har også Old School-kort, værdifulde gradede kort, diverse typer Magic-tilbehør som sleeves, deckbokse og Toploaders.

Vi har rejst jorden rundt og besøgt masser af forskellige events og turneringer, for alle hos The Card Collective er Magic-spillere, og vi har endda en tidligere dansk mester blandt os. Vi har derfor selv oplevet de udfordringer, som både nye og erfarne Magic-spillere kan møde, når man er på udkig efter nye kort eller nyt tilbehør. Vi bestræber os derfor på altid at øge vores udvalg og sortiment, så man kan finde hvad man skal bruge, hvad end det er en common til 5 kr., eller hvis dit Commander-deck skal foiles ud. The card collectiveSpilforsyning

I dag er vi fusioneret med Spilforsyningen og samarbejder i stor stil for om at gøre Magic tilgængeligt for alle. Af denne grund findes også et spillelokale oven på Spilforsyningens butik på Bispensgade 34 i Aalborg, hvor vi afholder ugentlige Commander-, Modern-, Pioneer- og Draft-events. Herigennem er vi også i tæt kontakt med det lokale Magic-miljø, så vi kan forhåbentligt kan løse de udfordringer, de møder.

 

Mere end bare Magic

Pokémon bliver ved med at blive større og større, og det er populært blandt mange aldersgrupper, og vi hos The Card Collective er selvfølgelig også med på bølgen. Vi forhandler en masse forskellige Pokémon-produkter, og har derudover altid et stort varelager af Pokémon enkeltkort, fra de nyeste udgivelser til klassikere og gradede kort.

Udover Magic og Pokémon har vi også en stor interesse for sportskort, specielt fodboldkort fra Panini og Topps. Derfor forhandler vi alt fra boosters og displays til Fan set og klistermærker. the card collectiveKontakt

Hvis du er på udkig efter noget, vi ikke har på lager, eller hvis du har et spørgsmål omkring et produkt, så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@thecardcollective.dk. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og forsøger at anskaffe os de ting, vores kunder er interesserede i.Køb af kort

Vi køber også meget gerne dine kort, hvis du er interesseret i at sælge dem. Du kan enten vælge at indlevere dine kort i Spilforsyningen til et uforpligtende tilbud, eller informere os om din samling ved at oprette en buylist. Vi køber din samling lige gyldigt hvor stor eller lille den er, så kontakt os endelig, hvis du ligger inde med nogle kort, du ikke længere skal bruge!

Nyheder

Se alle
Kortsigtet - En podcast med samlekort i sigte

Kortsigtet - En podcast med samlekort i sigte

Skrevet af Peter Strandbech
Mød os til Copenhagen Gaming Week!

Mød os til Copenhagen Gaming Week!

Skrevet af Mikkel Lie

Guides

Se alle
Beginner's Guide to Collecting Soccer Cards

Begynderguide til at samle fodboldkort

Skrevet af Alexander Bering
Topps Gold 2022/23 Box Opening

Topps Gold 2022/23 Box Opening

Skrevet af Mikkel Lie
TCC Box Breaks: A Guide to Box Breaks

TCC Box Breaks: En guide til Box Breaks

Skrevet af Mikkel Lie

Turneringsrapporter

Se alle