About The Card Collective

The Card Collective
Elsker du også Magic kort? Det gør vi her ved The Card Collective. Vi kender den udfordring det kan være at finde alle de enkeltkort man skal bruge til sit deck eller samling, og frustrationen ved lange leveringstider. Det er derfor vores mål at gøre det let for enhver magicspiller at kunne anskaffe de singles eller det tilbehør du mangler nemt, hurtigt og samlet på ét sted!

Vores Start
Vi startede op i 2019 med et primært fokus på high-end kort og har derfra arbejdet os større og dækker i dag alle aspekter af magic, både de nyeste produkter, old school, graded high-end, supplement produkter og magic accessories så som deck boxes, playmats og sleeves. Vi har selv rejst rundt til forskellige arrangementer over hele verden og håber på igen at kunne rejse til MagicFests. Alle i The Card Collective er selv magicspillere og vi har endda en tidligere Danmarksmester i magic med på holdet! Vi forstår de udfordringer, som der kan opstå ved at købe magickort og vi deler f.eks selv problemet med at finde kortene til et nyt deck, eller skaffe præcis den rigtige udgave eller foil til sit deck. Vi arbejder fortsat på at kunne tilbyde et så bredt sortiment som muligt og fortsat levere god og hurtig service.

Spilforsyning
Den dag i dag samarbejder vi med Spilforsyning om at bringe Magic ud til alle. Derfor er vi også glade for at kunne stille et fantastisk spillelokale til rådighed for vores spillere. Her afholder vi Commander, Pioneer, Modern, Draft og alle de populære formater som ugentligeevents. Derfor er vi også selv i tæt kontakt med vores kunder og spillere, så vi kan hjælpe med lige præcis de problemer og udfordringer de måtte have.

Mere end bare magic
Pokemon er noget som velkendt blandt nærmest alle i dag, også blandt os hos The Card Collective. I takt med at Pokemon igen er blevet kæmpestort er vi også begyndt at samle på det, her både de nye produkter såvel som de gamle klassikere. Derudover forsøger vi også at have de nyeste produkter inden for alle de største og populære kortspil.

Kontakt
Søgerdu noget vi ikke har på lager eller har spørgsmål til vores varer er du velkommen til at kontakte os på mail info@thecardcollective.dk. Vi køber også magic samlinger i alle størrelser. Har du en samling du er interesseret i at sælge eller bare enkelte kort? Så kan du altid bruge vores buyliste på vores hjemmeside https://thecardcollective.dk/pages/saelg-din-samling.