The Card Collective at Nordic Card Show

Denne lørdag brugte gutterne fra The Card Collective de fleste af deres vågne timer på Nordic Card Show

Tidligt op

Dagen startede tidligt, da drengene mødtes på kontoret kl. 6, så bilerne kunne læsses, inden uret slog 6:30, og vi kørte ud i den store verden - nærmere bestemt mod Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus.

Her ankom vi omkring 7:40, hvor vi begyndte at aflæsse alle de Magic: the GatheringPokémon og fodboldkort og sealed produkter, der var læsset i bilerne en god time tidligere. Til vores held havde vi fået tildelt standpladsen tættest på bagindgangen, så vi sparede da nogle skridt med de tunge kasser, mens de blev slæbt fra bilen og ind i hallen. Da det hele var gjort klar, og Frederik havde fået samlet to reolsystemer, var vi klar til at tage imod en masse mennesker, der ventede i spænding på at få lov til at komme ind i sportshallen.

Glade kunder

I løbet af de syv timer Nordic Card Show holdt åben, fik vi snakket med utroligt mange passionerede mannesker, der var på udkig efter gode handler på MagicPokémon og fodboldprodukter, hvor nogle af dem kendte os i forvejen, mens en masse også blev bekendte med vores brede udvalg for første gang. Til Nordic Card Show bestod dette udvalg sågar af nærmest alt mellem Pokémon-kort til 10 kr. og en Black Lotus BGS 9.5B++ [Limited Edition Beta] der var til salg for 1.100.000 kr.

Som forventet blev Lotus'en ikke solgt, men en stor del af de personer, der kom forbi vores stand, bemærkede kortet, og spurgte ind til kortets stand, sjældenhed og værdiansættelse. 

Events, turneringer og lodtrækninger

Foruden at sælge, købe og bytte kort, afholdte vi også en March of the Machine pre-release turnering, samt en lodtrækning om en PSA 10 Charizard, for alle der viste en af drengene ved vores stand, at de fulgte The Card Collective på Instagram

Derudover sprang vi også ud i vores seneste eventyr, nemlig Box Breaks af fodboldkort. Vi breakede to Topps UEFA Club Competitions 2022/23 1st Edition Displays, der var blevet sponsoreret til os af Topps, og alle pengene, der blev købt spots for, gik ubeskåret til velgørenhed, nemlig til BROEN Aalborg.

De to Box Breaks blev udført ved Topps' stand og live-streamed i vores Faceboog-gruppe TCC Box Breaks, hvor vi ligeledes kommer til at live-streame en masse box breaks i fremtiden. Så sørg for at melde dig ind i gruppen, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af nyheder og opdateringer om vores Box Break eventyr!

I'm Lovin' It

I løbet af det meste af dagen, havde gutterne, der stod i standen og handlede, utroligt travlt, hvilket resulterede i få pauser, og mange timer brugt på at stå bukket hen over et bord. Denne, både fysiske og psykiske, kraftpræstation blev belønnet på hjemturen tilbage til Aalborg, da der blev taget hold på McDonald's i Haverslev, til en velfortjent portion aftensmad. Alt i alt havde vi alle en super fed dag til Nordic Card Show, og vi glæder os allerede gevaldigt til næste event i København til September. Vi håber vi ses!